viernes, 6 de julio de 2007

Primera Jornada



La partida ha estat apasionant, trencant, les normes morals dels qui pensaban que la tacañeria seria el simbol predominant, però ha estat tot el contrari, l'emoció i el valor de la nostra organització, all in 7 + 2, ha demostrat la seva valua.

La partida en les seves primeres rondes ha estat per veures les cares, però les escupinades no han tardat ha arribar, Big Slick perdia una suma importatnt, davant el capitalista, que una vegada rere l'altre anava fent que l'aroma ha escrement anés impregnant la sala. Fins a tal punt que treia de les seves caselles a Big Slick, que veia com els seus nuts, AA, quedaven superats per una doble parella JJ 88, les dobles parelles feien de les seves i es tornaven element desiciu.

Mentre Perro Judio, que de forma definitiva deixava el seu nom enrere adoptant com a nom de guerra Scoobydoo, tenint colors i fulls a les mans tan sols apostava 100, 200 $

Al final despres de varies ensopegades, El capitalista començava a punchar, fins fer un all-in fallit que el deixava fora.

La partida acabava :

Primer, el banquero
Segon Big slick
Tercer, Scoobydoo amb 3050 i pendent de la repesca
Quart i eliminat el capitalista.

No hay comentarios: