lunes, 2 de julio de 2007

Partida 1/7/2007

Amb motiu de la pre-inaguració, de l'associació es va celebrar un satelit amb els jugadors :

Big Slick, Xemapa,Jude Dog, Piolin, Carmen, El Capitalista y Dj.Magno.
Aquesta primera partida, va ser llarga i intensa el poderr economic va anar variant, tot i que Charlie el Capitalista, es va fer amb un bon capital a la primera ronda, cosa que li va permetre seguir tot el joc amb tranquilitat.
Piolin, mes enfainat amb treballar, les veia venir i va ser el primer en caure, per aquest jugador el dos punts per participar, ja eren suficients, el segon en caure va ser el autentic Dj. el seu amulet carregat d'espiritualitat negra, no li va servir per res i en una jugada d'aquelles arriesgada es va quedar al marge.
Jude Dog, no va poder tacañejar, decisididament, aquella no era la seva nit, males cartes i apostes no massa arriscades, es veia a venir que seria el següent en deixar la partida.
A la taula quedavem 4, el capitalista monopolitzava les monedes de 5000 y Carmen a la chita callando, es quedava les altres, mentrestant BigSlick i Xemapa, anavan buscant igualar el matx, Carmen queia per una arriesgada aposta amb Big Slick i Xemapa després de treure un precios Full, en la següent ronda la sor li va anar en contra.
La final entre Big Slick i el Capitalista, no aportava res de nou, la teoria del pendol feia balancejar les fitxes d'una banda a l'altra, alentint el joc i provocant mes d'un badall, al final el capitalista amb una escala guanyava la partida.

La segona Partida va comptar amb nomes 4 jugadors, DJ.Magno, Capitalista,Jude Dog i Big Slick:

Partida rapida i sense mases matissos, Jude Dog com en la anterior, no era la seva nit, Big Slick després d'un all in arriscat, deixava la partida en les mans de dos, al cap de poc Dj.Magno i el Capitalista que estava de sort, enfrontaven 2 all-in, aquest cop pero la sort no va caure del costat capitalista i l'amic de l'africa s'enduia el matx i els 40$

Puntuacions Conseguidas: Piolin 2+1, Carmen 2+4, Xemapa 2+8, Big Slick 4+13, Dj.Magno 4+11, Jude Dog 4+4, Capitalista 4+18.

2 comentarios:

CARMEN dijo...

ME PARECE MUY BIEN EL COMENTARIO QUE HAS HECHO, PERO TIO, YA QUE TODOS TIENEN MOTE PONME A MI TAMBIEN NO? AUNQUE SEA BETIKA PERO PONME UN MOTE. BUENO AQUI TE DEJO EL COMENTARIO CORTO Y SENCILLO PARA QUE DESPUES NO DIGAS NADA...

Big Slick dijo...

Tomo Nota i empezare a remover la materia gris a ver que sale.

D'aqui poco seras rebautizada